Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Deze documenten kun jij nodig hebben voor jouw bedrijf

Ik zie het steeds vaker: totaalpakketten die jou als ondernemer worden aangesmeerd met juridische documenten die jij helemaal niet nodig hebt waardoor je standaard te veel betaalt. En dan heb je aan de andere kant natuurlijk de ondernemers die nog steeds zonder enkele juridische basis werken. Ik snap het ook wel. Hoe kun jij nu weten waar je moet beginnen en weten welke documenten jij allemaal nodig hebt?

Want hoe zit dat nou met die verwerkersovereenkomst? Is dat net als een privacyverklaring voor iedere ondernemer verplicht? En een cookiestatement? Heb ik dat ook nodig? Kan ik wellicht gewoon volstaan met algemene voorwaarden? En hoe regel ik het eigenlijk als ik met iemand wil gaan samenwerken? Dat is toch een samenwerkingsovereenkomst? Of toch een overeenkomst van opdracht? Heb ik nog extra documenten nodig als creative, om mijn content te beschermen? En wat moet ik regelen wanneer ik met influencers of affiliates ga werken?

Nogmaals: ik snap heel goed dat jij zelf niet kunt ruiken welke documenten je nodig hebt. Dat hangt ook helemaal af van jouw onderneming, branche, welke diensten en/of producten je aanbiedt, je werkwijze en met wie je samenwerkt. Daar heb je natuurlijk helemaal niks aan hè, zo'n jurist die roept dat het afhangt van de situatie.
Daarom ga ik die situaties in deze gratis masterclass met jou langs. Ik ga jou wegwijs maken in de juridische jungle - zodat jij na dit uur precies weet welke documenten jíj voor jóuw onderneming nodig hebt en vervolgens stappen kunt nemen om veilig te ondernemen, zonder te veel te betalen!
Webinar door
Sharon
Lady Lawyer

Veel te vaak kom ik ondernemers tegen die niet op de hoogte zijn van hun rechten en plichten of werken zonder juridische basis om op terug te vallen en elke keer weer komen dezelfde redenen naar voren: een gebrek aan kennis of tijd. En dat stoffige imago van juristen en moeilijke taalgebruik in de wet helpen natuurlijk ook niet.
Het is dan ook mijn persoonlijke missie om hier met Lady Lawyer verandering in te brengen. Het onbegrijpelijke begrijpelijk te maken en het formele informeel.

Ken je meerdere ondernemers voor wie dit webinar van belang kan zijn? Deel dit dan met ze!

Deel dit webinar